Jocuri Google Stadia: Lista completă la lansare

Google Stadia a fost una dintre cele mai anticipate lansări din lumea jocurilor video, oferind o nouă modalitate de a juca jocuri fără a fi necesar un hardware puternic. Odată cu lansarea sa, multe jocuri au fost anunțate pentru a fi disponibile pentru platformă, iar această listă a crescut de la momentul lansării. În acest articol, vom explora lista completă a jocurilor disponibile la lansarea Google Stadia.

1. Assassin’s Creed Odyssey

2. Destiny 2

3. Red Dead Redemption 2

4. Mortal Kombat 11

5. NBA 2K20

6. Tomb Raider: Definitive Edition

7. Final Fantasy XV

8. Shadow of the Tomb Raider

9. Borderlands 3

10. Samurai Shodown

11. Thumper

12. Gylt

13. Attack on Titan: Final Battle 2

14. Farming Simulator 19

15. Grid

16. Metro Exodus

17. Football Manager 2020

18. Wolfenstein: Youngblood

19. Power Rangers: Battle for the Grid

20. Ghost Recon Breakpoint

Aceasta este o listă reprezentativă a jocurilor disponibile la lansarea Google Stadia. Platforma a continuat să adauge noi titluri în biblioteca sa de jocuri de la momentul lansării, oferind o varietate tot mai mare de opțiuni pentru jucători.

Este important de menționat că disponibilitatea jocurilor pe Google Stadia poate varia în funcție de regiune și de planul de abonament ales. De asemenea, unele jocuri pot necesita achiziționarea separată, în timp ce altele pot fi incluse în abonamentul Stadia Pro.

Pe măsură ce Google Stadia continuă să evolueze și să crească, este de așteptat ca biblioteca sa de jocuri să se extindă și mai mult, oferind jucătorilor posibilitatea de a experimenta cele mai recente și cele mai populare titluri fără a fi nevoie de un hardware de gaming tradițional.

About the Author: redactia

You might like

Lasă un răspuns