Eroare
  • XML Parsing Error at 1:747. Error 9: Invalid character

Departmanete noi

PDF Imprimare Email

Departamentul de Ecologie Sistemic? ?i Sustenabilitate (DESS)

Departamentul de Ecologie Sistemica si Sustenabilitate (DESS) asigura abordarea directiilor strategice si specifice de cercetare care se adreseaza complexitatii ecologice.

Citeşte mai mult: Departamentul de Ecologie Sistemic? ?i Sustenabilitate (DESS)
 
 
PDF Imprimare Email

Departamentul de Investigare Moleculara (DIM)

Departamentul de Investigare Moleculara (DIM) va asigura abordarea la nivel molecular a unor noi directii de cercetare strategice/ prioritare integrate contextului general de abordare complexa a sistemelor biologice si a interactiilor acestora cu mediul in cadrul axelor prioritarede cercetare si care sunt in concordanta cu strategia de CDI a UE pentru mediu si dezvoltare durabila.

Citeşte mai mult: Departamentul de Investigare Moleculara (DIM)
 
 
PDF Imprimare Email

Departamentul de Biotehnologii si Resurse Regenerabile (DBRR)

Departamentul de Biotehnologii si Resurse Regenerabile (DBRR) isi propune, prin structura sa organizatorica, orientarea catre biotehnologii inovatoare si producerea de noi surse de energie produse din materiale regenarabile.

Citeşte mai mult: Departamentul de Biotehnologii si Resurse Regenerabile (DBRR)
 
 
PDF Imprimare Email

Departamentul de Bioinformatica si Modelare (DBIM)

Departamentul de Bioinformatica si Modelare (DBIM) asociaza doua directii moderne de studiu al biologiei: bioinformatica si biologia computationala. Tinta principala a departamentului este dezvoltarea si analiza eficienta a unor structuri de date si algoritmi, a unor instrumente de vizualizare si comunicatie pentru integrarea unei cantitati mari de informatie si crearea de modele ale sistemelor biologice, atat la nivel macro, cat si microstructural. Aceasta abordare implica utilizarea simularilor computerizate pentru analiza si vizualizarea conexiunilor complexe ale proceselor celulare.

Citeşte mai mult: Departamentul de Bioinformatica si Modelare (DBIM)
 
 
Romān? (Romānia)English (United Kingdom)

Co?ul de cump?r?turi

Coşul dumneavoastră este gol.

Autentificare

Newsletter

Traducere automat?